OVER ONS
Over PARK015 & zijn tarieven
COACH PEDRO OLSTHOORN

BETAALBAAR EN PLEZIERIG SPORTEN OP IEDERS NIVEAU.

Bekijk snel onze tarieven

Voor de mensen die ons niet kennen, wij zijn Maaike en Pedro en geven al een aantal jaren fanatiek Bootcamp trainingen in Schipluiden. Bewegen doet de gemiddelde Nederlander steeds minder, daarom willen wij iedereen op een leuke, laagdrempelige en gezonde manier in beweging krijgen. Op het sportpark van VV Schipluiden is PARK015 gevestigd. Middels kracht- en intervaltrainingen maken wij het lichaam sterker en fitter. Iedereen kan meedoen en traint op zijn eigen niveau. Wij begeleiden en motiveren jou gedurende de training. Plezier, gezelligheid en een voldaan gevoel staan bij ons centraal. Wij hopen jou daarom snel te zien en te kunnen helpen bij een gezondere levensstijl!
Over Pedro Olsthoorn

FYSIOTHERAPEUT / PERSONAL TRAINER / BOOTCAMP INSTRUCTEUR / TRX INSTRUCTEUR / KETTLEBEL INSTRUCTEUR

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met sporten. In 2012 ben ik dan ook afgestudeerd als fysiotherapeut, nadat ik daarvoor een sportopleiding (richting fitness) volgde. Ik werk nu als fysiotherapeut bij TIM Fysiotherapie, geef Personal Trainer bij Sky Health en combineer mijn kennis van deze twee velden in mijn Outdoor trainingen bij PARK015. Tijdens mijn trainingen laat ik iedereen op zijn eigen niveau trainen, zowel ervaren, als startende deelnemers moeten een voldaan gevoel hebben tijdens het trainen. Ik combineer hierin kracht-en interval trainingen. Vooral krachttraining geeft het lichaam een prikkel om te ‘veranderen’. Plezier in het trainen vind ik ook belangrijk! Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je dingen leuk vindt ze ook veel langer vol te houden zijn. Graag help ik jou om jouw doel te bereiken!

Over Maaike Oldeboer

Dansdocent & Choreograaf / Nationaal Trainer LesMills / Groeples-instructeur / Bootcamp instructeur

Mijn naam is Maaike en ik ben al jaren actief als instructeur en trainer voor kinderen, volwassenen en ouderen. Tijdens mijn opleiding aan de Dansacademie wist ik al dat ik bezig wilde blijven met bewegen. Nadat ik ben afgestudeerd heb ik dan ook diverse opleidingen en cursussen gedaan. Daarbij heb ik mij de afgelopen jaren vooral gericht op LesMills groepslessen. Van Yoga tot High Intenstity Interval Training, niks is mij te gek.

De trainingen bij PARK015 zijn gevarieerd en bestaan altijd uit een combinatie van krachttraining en conditie oefeningen. Daarnaast zoeken we grenzen op, boeken we resultaat en is geen enkele les hetzelfde! Met veel enthousiasme en plezier geef ik deze trainingen, ik hoop je daarom ook snel een keer te zien.

Tarieven 2023

Bepaal zelf wanneer jij komt sporten en hoevaak! Alle afspraken kan je persoonlijk zelf boeken.

Al enthousiast? Meld je hier dan aan.

1X P/WEEK – € 7,95

€ 7,95 per training –  € 34,50 p/maand

2X P/WEEK – € 6,70

€ 6,70 per training –  € 58,00 p/maand

3X P/WEEK – € 5,25

€ 5,25 per training –  € 68,50 p/maand

10X STRIPPENKAART – € 9,50

€ 9,50 per training –  10 trainingen
Betaal wanneer je sport

20X STRIPPENKAART – € 8,75

€ 8,75 per training –  20 trainingen
Betaal wanneer je sport

Lees ook
Reserveer jouw slot om te sporten.